Jurrien Burghoorn

drs. Jurrien |Burghoorn (1963) volgde aan de Christelijke Hogeschool (HBO) het vak inrichtingswerk. Hij heeft een aantal jaren als groepsleider in opvanghuizen voor kinderen gewerkt. Na een aantal jaar heeft hij de studie sociale psychologie (VU) opgepakt en is hij in 1991 (cum laude) afgestudeerd. Vervolgens heeft hij na eerst een jaar als trainer bij een groot trainingsbureau te hebben gewerkt in 1993 zijn eigen bedrijf Burghoorn trainingen opgericht. Ter ondersteuning voor zijn werk heeft hij diverse opleidingen ( oa NLP, EMDR) gevolgd.

Binnen Burghoorn trainingen legt hij zich meer toe op ontwikkeling van (management)teams. Vandaaruit komen regelmatig persoonlijke ontwikkelvragen van deelnemers naar voren. Deze pakt hij verder op in individuele coachtrajecten. Organisatie- en individuele ontwikkeling zijn hierdoor nauw met elkaar verbonden.

Jurrien's stijl is inlevend en in eerste instantie als volgend te benoemen. Daarna kan hij waar nodig direct zijn. Hij straalt rust en vertrouwen uit. Zijn oriëntatie is praktijk en actiegericht.

Sinds maart 2019 part-time verbonden aan Stichting ROOZ (Ede Jeugdopvang) als gedragswetenschapper/teamcoach.

Copyright Burghoorn trainingen 2024   |  Leveringsvoorwaarden  |  Privacyverklaring  |  Disclaimer